Архив на категория: Ел услуги

Ел услуги

Ел услуги и ремонти от всякакъв характер. Изграждане нова ел инсталация. Смяна стара ел инсталация. Прозвъняване на стара ел инсталация и кабели. Смяна стари ключове и контакти. Смяна старо ел табло и монтаж ново електрическо табло. Монтаж на електрически уреди в баня, кухня, бизнес помещения. Изграждане на нови трасета с отделни вериги за всеки ел уред с висока консумация на ток.

Изграждане на осветление за двор, градина, за дома. Вградено осветление в стени, подове и стълбища. Изграждане на осветление за бизнес помещения, магазини и офиси.

Тези още ел услуги от нашата фирма за строителни ремонти. Имаме нужния опит. Имаме професионално оборудване, с което да извършим ремонта бързо и качествено. Предоставяме достъпни цени и разумни срокове за изпълнение.

Ел Услуги и ремонти, нова ел инсталация, смяна стара ел инсталация

Ел Услуги и ремонти

Ел Услуги и ремонти, подмяна стари кабели на ел инсталация, изграждане нова ел инсталация

Ел Услуги и ремонти от нашата строителна фирма, която работи с екип квалифицирани електротехници специалисти в областта. Имаме необходимият опит. Имаме нужното професионално оборудване за бързо и качествено изграждане нова електрическа инсталация или смяна стара електрическа инсталация. Прозвъняване стари електрически кабели и смяна на стари ключове и контакти… Всичко това и още …

Ел Услуги и ремонти, Изграждане нова ел инсталация в къща
Изграждане нова ел инсталация в къща, апартамент, офиси, бизнес сграда, магазин
  • Монтаж ново електрическо табло 
  • Смяна старо електрическо табло
  • Изграждане и монтаж на лед осветление
  • Поставяне и монтаж на сензорно осветление
  • Изграждане и монтаж на висящи тавани и поставяне на осветление за тях
  • Изграждане и монтаж на подово осветление
  • Изграждане външно осветление за двор и градина
  • Изграждане вградено осветление в стени, тавани, коридори, стълбище

Ел Услуги и ремонти, Монтаж ново електрическо табло 
Ел Услуги и ремонти, Монтаж ново електрическо табло, смяна старо ел табло

Ел Услуги и ремонти, Монтаж електрически уреди в баня, кухня
Монтаж електрически уреди в баня, кухня

Ел Услуги и ремонти, Изграждане нова ел инсталация в къща, апартамент, бизнес помещения
Изграждане нова ел инсталация в къща, апартамент, бизнес помещения

Ремонти по ел инсталацията или подмяна на стари кабели

С времето се налагат ел ремонти по стара ел инсталацията или подмяна на стари кабели. Смяна на стари ключове или контакти. Добавяне на нови ключове за лампи и контакти. Прозвъняване на ел инсталация … Както всичко друго и ел инсталацията не е вечна и през няколко години се налагат промени. Особено когато постоянно увеличаваме електрическите уреди в домът си. Всеки ел уред има свои изисквания и специфика и често може да се наложи промяна на старата ел инсталация, за да я пригодим за новите електрически уреди. Пример за това е бойлера, пералнята, фурната ..  Те трябва да бъдат на отделни ключове на електрическото табло. Това са уреди с висока консумация на ток и не бива да бъдат комбинирани с други на един и същ бушон.

Ел Услуги и ремонти, Монтаж електрическо табло
Монтаж ново електрическо табло или смяна старо ел табло

Смяна на електрическо табло с ново

Подмяна на електрическо табло може да се наложи в случаи, когато то вече е старо. Или пък имате нужда от повече изключватели / бушони, отколкото има в момента. По причините, които изредих по-горе за ел уредите. Заедно с монтаж на електрически уреди можем да направим нови контакти – самостоятелни за тях. Да направим прокарване нови кабели и създаване нови вериги към електрическото табло – специално за тях. Накрая да ги свържем със самостоятелни изключватели. Всичко това ще ви гарантира тяхната правилна работа, а на вас ще гарантира спокойствие.

монтаж ел уреди в кухня баня
Нова ел инсталация в къща. Монтаж ел уреди в кухня и баня. Лепене на плочки в кухня.