Изграждане на Преградни стени итонг, кнауф, гипсокартон

Изграждане на Преградни стени

Изграждане на Преградни стени от гипсокартон, тухли, итонг, стъкло

Изграждане на Преградни стени от гипсокартон, от дърво, от итонг във вашия дом – апартамент, къща.. Изграждането на преградните стени са удобен начин да създадете още уединени помещения за вас и цялото ви семейство. Те се изграждат от различен тип материал:

  • преградни стени от гипсокартон
  • преградни стени от тухли, преградна стена от итонг
  • преградна стена метален скелет със стъкло или стъклени блокчета и др….
Изграждане на външни Преградни стени от тухли
Изграждане на външни Преградни стени от тухли и изграждане на тераса в баня

Шпакловка, изграждане Ел инсталация, довършителни ремонти

След като бъдат направени преградните стени, се нанася шпакловка или замазка. Върху тях можем да направим боядисване с латекс или боя.. Така вашите нови изградени преградни стени ще бъдат в тон с цялата обстановка на домът ви. Според това какво помещение сме създали, може да се наложи поставяне на нови контакти и ключове, монтаж на мебели… Тук можем да направим изграждане нова ел инсталация специално за помещението. Също така и други довършителни ремонтни дейности, които се налагат. Нашата строителна фирма може да направи цялостен ремонт и преустройство на домът ви според вашите изисквания и представи от началото до края.

Изграждане външни стени с тухли за нова стая
Изграждане външни стени с тухли за нова стая, която направихме на баня с вана

Изграждане външна стена с тухли
След изграждането на въшната стена от тухли, лепене на фаянс и монтаж на хидромасажна вана

Изграждане преградни стени от гипсокартон с врата или външни преградни стени от тухли

Изграждане вътрешни преградни стени с врата, която естествено ще бъде необходима за помещението. Може да се направи. Също така и изграждане външни преградни стени с гипсокартон или тухли. Така ще имате ново помещение, където ви трябва. Създаването на нови стаи с преградни стени е практично решение, което да направи домът ви по-удобен.

Преустройството на домът ви не е лека работа. Могат да се наложат промени в ел инсталацияизграждане нова ел инсталация или смяна стара ел инсталация. Промени във водната инсталация – прокарване на нови тръби за вода или изместване на тръби за ВиК… За това се прави предварителен оглед с цел да се направи план за ремонтин дейности. Ще създадем условия за изграждане на нови помещения, без това да засегне комфортния ви начин на живот.