Къртене на бетон

умни къщи, умни офиси, умни цехове

Къртене на бетон

Къртене на бетон: стени, подове, отляти мивки, преградни стени, къртене на шлайфан бетон...

умни къщи, умни офиси, умни цехове

Ние от фирма за строителни ремонти ЕТ „ТРАП“ ЕООД разполагаме с необходимата професионална техника и опитен екип, за да извършим всякакъв тип къртене, бутане и събаряне на бетонови стени, подове.. Имаме богат опит в областта на строителството и знаем, че за да бъде направен един качествен ремонт, трябва мястото за това да бъде добре подготвено.

умни къщи, умни офиси, умни цехове
къртене на бетон
Къртене на бетон

Може би имате нужда от повече пространство в домът си и искате да съборите стена от бетон или тухли – ние сме насреща. Искате да премахнете бетонови подови настилки, за да положите нещо друго.. Без значение за какъв ремонт или къртене и бутане става въпрос – фирма за строителни ремонти ЕТ „ТРАП“ е на разположение.

Къртене чистене и извозване на строителните отпадъци – това са само част от услугите, които предлагаме. За всичко друго, което имате нужда в домът си, в магазина, в халето… можете да се свържете с нас на посочените телефони за връзка или да ни пишете през контактната форма. Ние ще се свържем с вас, за да направим оглед на обекта и да ви дадем реална оферта за извършване на строителни ремонти.

Прочети още ....  Цени