Лепене на теракот и фаянс Пловдив

Лепене на теракот и фаянс, полагане на теракот и гранитогрес, лепене на плочки, лепене на плочки, облепяне на теракот и фаянс на тераса

Фирмата ни за строителни ремонти предлага и извършва лепене на теракот и фаянс, гранитогрес. Също така поставяне на всякакъв друг тип подови настилки, като паркет, мокети, балатуми..

Преди да започнем всякакъв тип ремонти в дома ви, се прави оглед на обекта и помещенията, в които ще слагаме подови настилки. Следва изчисляване и преценка на състоянието на помещенията и труда, които ще бъде необходим. От огледа зависи и количеството материали, които ще са необходими за извършването на ремонта. От тук следва да ви бъде направена оферта за извършване на цялостен ремонтподмяна на подови настилки, след което се започва работата.

Вие купувате подовите настилки, които искате да бъдат сложени в помещенията, а от нас ремонта.

Преди да се започне същинското полагане на подовите настилки, или стенни такива, е нужна подготовка на помещението за ремонт – демонтаж на Ел и ВиК инсталации, ако се налага – отстраняване или къртене на съществуващи настилки. Също така трябва да се осигури изхвърлянето на отпадъците на ръка или други възможни начини от нашата строителна фирма.

Лепенето на настилки теракот, фаянс, гранитогрес изискват подготовка като замазка и други подготвителни работи. Когато ние лепим настилките използваме материали с високо качество на доказани на пазара фирми.