Работа с клиенти

  1. Първо правим посещение до обекта, за да направим оглед. Да се срещнeм с вас и да обсъдим какво искате да бъде направено като строителен ремонт, довършителен ремонт … На този етап можем да дадем мнение как може да се изпълни ремонта и да ви кажем насочваща цена. Време за изпълнение на ремонтните дейности и други …

2. Второ посещение. Когато ни потърсите отново, вече с намерение да ни ангажирате, ще направим конкретни измервания и по-щателен оглед за всичко, което ще се извършва. Втори основен оглед е на цена 60лв.

3. Ще изготвим договор, в който ще опишем всички работи по строителният ремонт и ще ви дадем ценова оферта за труд. Тук не включваме цените за строителни материали. Те се закупуват от вас в процеса на работа.

Плащанията се правят на 3 части като:

  • 30% от цялата сума от договора за труд още при започване на работата
  • 30% по средата на извършената работа
  • 40% при приключване на обекта

Плащанията се правят в брой или по банков път. Възможност за издаване на фактура.

Гаранции – можем да дадем гаранция на определени неща и те ще се отнасят за извършеният труд. Гаранция на материалите не можем да дадем, тъй като не сме ги произвели ние. По отношение на строителните материали и консумативи можем да ви насочим към тези, с които сме работили и са дали добри резултати. Да речем добър покривен латекс или боя, качествена изолация, мазилка ..